Verzending

Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. Dit doen wij zoveel mogelijk in bubble enveloppen zodat uw bestelling goed beschermd is tijdens de verzending.
Dit proberen we altijd binnen 24 uur te doen, met uitzondering van bestellingen in het weekend. Bij vertraging wordt dit per e-mail gemeld.
Bestellingen die wij voor 18.00 verzenden gaan dezelfde dag nog mee en worden normaal gesproken binnen 1-2 werkdagen bezorgd.
In 99% van de gevallen geldt: voor 17.00 besteld en betaald, dezelfde dag verzonden.

Wij rekenen verzendkosten voor iedere bestelling.
Wij hanteren de tarieven van PostNL voor nationale en internationale verzending.
Bestellingen met een gewicht boven de 500 gram worden automatisch als pakketpost verzonden.

Mocht uw bestelling zoekraken bij PostNL, en na twee weken nog niet zijn bezorgd (vanaf verzenddatum) dan wordt deze opnieuw verstuurd.
Voor verzendingen naar andere landen dan Nederland zijn wij niet verantwoordelijk voor inbeslagname van pakketten of brieven door de douane, of het zoekraken hiervan! In sommige landen zijn nicotinehoudende liquids verboden, verzending naar het buitenland is dan ook altijd op eigen risico.

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte adresgegevens. Mocht een pakket niet bezorgd worden doordat het adres incorrect is aangeleverd zijn wij hiervoor niet verantwoordelijk.